Iklan Nuffnang

Iklan

Saturday, 14 March 2015

Cute cat









Credit : Tumblr.com


Saturday, 22 September 2012

Sunday, 27 June 2010

My Cute Little Kittens (Video) : Berusia 1 bulan

video

Kalau ada yang nak tengok video anak2 kucing Nur..

(Video ni diambil pada 29 Mei 2010.. Genap usia mereka sebulan)

Bolehlah klik video kat atas ni...

My Cute Little Kittens : Ketika berusia 17 hari

Hari ni Nur nak tayang gambar anak kucing Nur. Gambar ni diambil pada 15 Mei 2010.. Waktu tu anak2 kucing Nur ni berusia 17 hari.

Comel tak??

Nur belum beri nama lagi.. Belum jumpa nama yg sesuai hehe. Sebenarnya belum ada idea lagi..tengoklah nanti Nur akan cerita dalam entri yg akan datang..

Si kecik yg comel.. tak reti duduk diam



Tengoklah ekor saya yg kontot ni.. hehehe


Yang ni paling aktif..


Nak ke mana tu... ???


Si Putih.. 1




Si Putih 2..





Si Belang 1


Si Belang 2.. (sebijik mcm ibu dia.. Tomel)


Friday, 25 December 2009

Toby yang Manja..


Gelagat Toby..





Salam.. Lama rasanya tak letak gambar Toby dalam blog.. Hampir 3 tahun kami pelihara Toby ni.. Makin hari Toby semakin manja... dan suka dibelai.. So far, sepanjang Toby dalam jagaan Nur, dia tak pernah sakit.. cuma yang tak tahan tu.. kuat makan.. terutama sekali makanan dalam tin.. sekali hadap jer.. licinnnn...


Kami tak sabar nak tunggu anak Toby.. kerana dia dah pun mengawan dgn kucing kami yg kami beri nama Tomel.. (anaknya sendiri..). .. Kalau siapa yang nak tengok gambar bolehlah klik di sini... hehehe.. So... kita tungguuuuu.........



Thursday, 5 November 2009

Saturday, 11 April 2009

Saturday, 4 April 2009

Cathy dan anak-anaknya...


Cathy... ibu pada 3 ekor anak kucing yg cute-miut..


Roberto... Si Jantan yg kena jangkitan kulit & selesema,
tapi dah beransur pulih


Agnes.. Anak kucing yg manja dan suka jalan satu rumah...

Monica ... Si montel yg kuat makan & tak suka dipegang...

Monica ni garang giler...Pantang disentuh.. mula la nak terkam.. :D

Aksi 3 beradik yang kuat makan...



Saturday, 14 March 2009

Funny Cat Pictures


Cat emotions..


Tidak lupa berdoa pada Yang Esa..




Dah mengantuk sangat.. Tidur tak kira tempat.. :D


Wahhh... wah.. wah.. hebatnya dia.. Dapat penghormatan khas..



Sahabat baik...Friends forever...!




Tidur & rehat mesti cukup 18 jam..-Pesanan ini ditujukan khas
buat semua kucing2 se"Malaysia"...



Cinta itu buta... & tak kenal pangkat , keturunan mahu pun darjat.. ;)


Lena diulit mimpi2 indah..



Kita mesti jadi kucing yg kreatif. Serlahkan bakat anda!!!



Comel tak muka saya??


Huishhh...tengah garu apa tu.. Sensored 18SX...!!



Kasih sayang seekor ibu kucing..
(Pelik ye...Kenapa masih ada manusia yg sanggup buang bayi mereka sendiri??)



Senaman muka.. kena senyum selalu.




Masa untuk rehatkan badan.. :P
ergi spa dan lakukan sesi urutan satu badan sebulan sekali.



Bear busukku... takleh tinggal..




Terkejut beruk.. nampak apalah tue...



Comel & cutenya kucingnya..



Masa untuk berhibur... :D Enjoy the music!!!



Berani pertahankan diri...




Tempat tinggal baru.. ngam ngam muat nak nyorok dalam gelas ni..



Percaya pada diri sendiri.. Yakin bolehhh!!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin